The best Side of gömme rezervuar

Wiki Article

markalı bir rezervuar ve asma klozet aldığınız zaman mutlaka servise kurulum yaptırmanızı öneririz. Ege gurubu kurum yapılmadan önce ege rezervuar parçaları tek tek düzgün bir şekilde montajı yapılmalı daha sonra duvarı montaj yapılmalı.

Tekdez Kurumsal firmamızı arayarak, gömme rezervuar montajı nasıl yapılır hakkında daha detaylı bilgi isteyebilir veya talep ettiğiniz marka ve modelde gömme rezervuar asma klozet montaj randevusu oluşturabilirsiniz.

Başarılı ses yalıtım özelliklerine sahiptir, son derece güvenilirdir ve 400 kg'a kadar ağırlık taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Geberit Kombifix montaj elemanı doğrudan duvara monte edilir.

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Montaj öncesi tesisatınızdaki suyu bir miktar boşa akıtarak borulardaki kum , çakıl vb. atıkların temizlenmesinin sağlanılması

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to find the best YouTube encounter and our most recent characteristics. Learn more

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve advertımları takip edin. Her advertisementımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

Müşterilerin mükemmel biçimde gömme rezervuar servisi bir araya getirilmiş farklı bir banyo tasarımı elde etmelerine yardımcı olur

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, quit valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın steel gömme rezervuar ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Değişim/tamir işlemini gömme rezervuar tamamladıktan sonra her bir parçayı sırası ile yerine yerleştirmelisiniz. Böylece rezervuarınız çalışır duruma gelecektir.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the finest YouTube practical gömme rezervuar servisi experience and our most current capabilities. Learn more

Genelde gömme rezervuarlar, asma klozetle birlikte montajlanır. Birlikte montaj yapılması, kullanım alanında daha verimlilik oluşturduğu gibi daha modern day bir yapıya da kavuşursunuz.

Report this wiki page