The smart Trick of petek tamiri That No One is Discussing

Wiki Article

İster eski idea metallic, ister yeni idea plastik (pprc) boru olsun; kalorifer petek deliği kapatma için en uygun yapıştırıcı iki karışımlı epoksi macun ve metallic epoksi yapıştırıcısıdır.

Sizlere hizmet vermek için daima hazırız. Son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimiz sayesinde arızalarınızı kısa sürede gideriyoruz.

Peteğin delinmesi için peteklerin çOkay eski olması ve kullanılan ilacın da asit oranının çAlright yüksek olması gereklidir. Zaten asit oranı çok yüksek bir kimyasal da petek temizliğinde kullanılmamalıdır. Petek yıkama ile peteğin delinmesi arasında bir bağ doğrudan yoktur diyebiliriz.

Kombiciler, gerekli ekipmanlar ile size hizmet verirler. Doğalgaz yanıcı ve patlayıcı bir gaz olması sebebi ile koruyucu maske ile çalışılması gerekmektedir, bu sayede ortaya çıkabilecek iş kazaları da engellenmiş olacaktır.

Bu sebeple hem kombi arızalarınızın giderilmesi hem de rutin kombi muayeneleriniz için en yakın kombici ile iletişime geçmelisiniz. Kombinizin doğru çalışması elektrik, doğalgaz ve sudan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. 

Kombi ile ilgili tamir hizmet veren ve sorunu tespit eden kişiler kombi teknisyeni olarak da anılmaktadır. Kombi teknisyeni de kaynağını bilmediğiniz doğalgaz, su ısıtma gibi sorunları çözme konusunda uzman kişilerdir.

Sorunlarınız ve şikayetleriniz giderilerek kaliteli hizmet amaçlanır. Petek temizliği ve petek bakımı ile sizlerin bu iş10 kazancı şu şekilde açıklanabilir.

Zulfi ustama tesekkur ederim evimde bulunan tum peteklerin vanalarini degistirdim cok temiz calisip herhangi bir sorun yasamadim

Yukarıdaki tabloda verilen petek temizleme fiyatları örnek olarak verilmiştir. Çakıroğlu tesisat fimamız ile iletişime geçilerek detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz. Bazı evlerde petek sayısı değişmektedir. Bu petek tamiri sebeple petek sayısına göre fiyatlandırmada değişiklik olabilir.

Bunun dışında petekler çok kirlendiği için ya da petek temizliği yapıldığı için petekler delinmez. Petek temizliği yapılırken petek temizleme ilacı take a look at edilmiş bilinen bir ilaç olmalıdır.

Robotla tıkanıklık açma, pimaş yıkama ve petek temizliğini cihazlarla yapar. Semtinizde ihtiyacınız olduğu zaman ulaşabileceğiniz, güncel yöntemleri kullanan bir tesisatçı olmalıdır. Tesisatta olabilecek arızalarda, yenileme ve montaj işlerinde işinin ehli ustalarımızla hizmet veriyoruz.

Radyatör vana başlığı somunu ve yeni bir zeytin borusunun ucunu kaydırın ve yeni vanayı bağlayın.

Herhangi bir sızıntı olup olmadığını, tesisatın bulunduğu yeri dikkatlice kontrol ettiğinizden emin olun.

Ancak bu kadar uğraşmaya ve yüksek maliyete gerek yok peteğin yenisini almak daha mantıklı ancak fiyat uygunsa veya ufak bir delik petek yeni diyorsanız tamir ettirmenizi öneririz. Bazen sağlam petekler delinmiş olabiliyor böyle bir durum ile karşılaştığınızda kesinlikle peteği söküp atmayınız.

Report this wiki page